Saturday, 26 January 2013

Jungle Talk

Assalamualaikum

Bismillah...

hmm entah guwa rasa rindu dengan hutan kalau setakat mandi sungai tu ade la 2 ke 3 kali tapi ni...mungkin agak lama tak bertapa dalam hutan maka rindu itu datang bertalu-talu..lepas tu mulut bising bile nak camping, bila nak camping,,last bertapa tak silap april 2012..see lama gile...hmmp..

Mungkin guwa ni memang spesis yang extreme lasak maka guwa memang obses dengan xtvt macam nih...Mari mengimbau kenangan lama.....


       
ni la clan guwa..chill

guwa dengan clan redah sungai dengan air yang super deras

Camp Sungai Chilling.....advanture gile yoep..^^

\
Berkumpul sebelum start Hiking Gunung Datuk


Malam icebreaking....gelak banyak time nih..


Selagi belum camping selagi itulah mr president kene dengar guwa bising "bila nak camping" kehkehkeh.So dah decide hujung bulan dua ni Sungai Chilling lagi..hahaha tak kesah la janji guwa nak bertapa dalam hutan!!Doakan guwa tak jatuh sakit lagi time tuh...huhu Asik demam je nih..musimkah?? entah..

keyoff
Respect is the key
Fun is the Keychain
Thanks to all


2 comments:

  1. aku terhudu bau typo pada entry ini~~~hahahaha

    ReplyDelete