Wednesday, 5 January 2011

"woot woot bloglist "

Assalamualaikum and greetings to all
nota contengan::"read if u want..free to leave kalau rasa tak selesa..TQ

Harini aku terasa nak join something la..aku ada terpandang blog En wootwoot ni..cam besh la pulak..so aku trykan diri join. even rase peluang tu tipis..aku tak kira nak join jugak..ni dye punye syarat syarat:

  1. follow woot woot
  2. Buat satu entry bertajuk "woot woot bloglist "
  3. dalam entry tu korang letak syarat syarat yang gua tulis ni (copy paste je )
  4. then nyatakan blog korang tu kategori personal or informative or campur campur.
  5. korang letak kat situ URL the best entry yang korang pernah tulis,yang ada dekat blog korang...korang punye entry yer,bukan gua punyer..maximum entry korang letak tu 3 yer..jangan lebih lebih..lebih gua reject.
  6. tag 3 orang kawan korang,make sure they know about it..
  7. tinggalkan URL entry korang tu kat komen box sini..thank you
see senang je kan..ala join ni untuk fun jep tiada paksaan pown if rase nk join..join je...then blog aku ni tade la hotz tahap pisang goreng tu..law nak label pown blog aku cam iklan astro tu macam-macam adoo..kire campur-campur la..cam ABC tu...

yang paling seronok entry dalam blog ni skaligus bagi kesan samping bukan heart attack ni aku listkan..dia nak tiga je..ok tiga jep


eh lupa nak kasi taw..last date summit benda ni 11 JAN 2011 taw..so ape lagi dateline pun dalam seminggu je lagi..jom join.mane la taw tersenarai lam bloglist HOT PERSONAL BLOG tak pown dalam A MUST VISIT BLOG..mane la taw en..so aku tag 3 member..3 je kan...

____________________________________________________________________
keep thing simple ey
keep things simple
and respect
that the key
and fun
that's the keychain

me,
Yunz





1 comment:

  1. as'salam

    thanks for joining ! wish u luck then ^^

    ReplyDelete